Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Personal Training

Personal
Training

Wil je ook graag vitaler, sterker en fitter worden? Heb je al wat pogingen in de fitnessclub achter de rug en blijf je in cirkeltjes draaien? Dan is het nu het moment voor verandering.

Dit traject wordt opgezet in functie van jouw doelstellingen. Samen met ons ga je de uitdaging aan waardoor je je nog sterker gestimuleerd voelt. 

Neem nu contact op voor een gratis intake

Het Personal Training programma

High On Life, gevestigd in Edegem, ontwerpt trainingen op maat en levert maximale kwaliteit door één op één begeleiding! Dit programma is gebaseerd op functional training en helpt je bij het creëren van een strakker, krachtiger, mobieler lichaam én een betere conditie. Een gezond lichaam is de absolute basis voor een dynamisch en effectiënt leven. Voor we van start gaan, bespreken we eerst jouw wensen en gewenste resultaten. De training is een complete en uitdagende work-out, waarin alle spiergroepen getraind worden. Tegelijk is er voldoende afwisseling waardoor je telkens je grenzen verlegt. Met onze training maken wij het onze missie om jouw vooropgestelde doelen te behalen.

Hoe werkt High On Life?

De enige gezonde lifestyle die werkt, is diegene die past bij jou, levenslang. Onze doelstelling is om jou terug controle te geven over je lichaam en gezondheid. Hiervoor baseren we ons op de volgende 3 pijlers: Body, Food & Mind.

personal training foto

Cardio

Cardio is één van de beste manieren om je sportdoelen te behalen. Eerst wordt je hartslag gemeten om een persoonlijk trainingsprogramma op te stellen die bij je past. Het doel van cardiotraining is om een constante hartslag aan te houden, door middel van verschillende trainingen in te oefenen. Zo bouw je je conditie op,  verklein je de kans op hart- en vaatziektes, verminder je stress en val je verantwoord af. Allemaal in één!

Conditie

Bij High On Life, verbeteren we je conditie in no time. Hoe doen we dit? We integreren kracht – en  snelheidsoefeningen in je trainingsprogramma. Door intensieve inspanningen lang aan te houden, verbetert je uithoudingsvermogen geleidelijk. Met dit programma bouwen we je conditie op. Na één sessie zul je je ongetwijfeld al veel fitter voelen.

Personal training foto 3
Training foto

Mobiliteit

Mobiliteit stimuleren we door veel grotere bewegingen te maken.  Met onze rek- en mobiliteitsoefeningen trainen we de spieren om ze volledig uit te rekken en je lichaam beweeglijk en flexibel te maken. Hiervoor heb je veel ruimte nodig om de oefeningen tot een goed eind te brengen en resultaat te bespeuren.

Plezier

Bloed, zweet en plezier. Klinkt goed hè? Wat je met plezier aanleert, vergeet je nooit. Het is goed om resultaatgericht je doelen te willen bereiken. Maar bij High On Life combineren we plezier met resultaat. The best of both worlds. Onze beloning? Gezondheid op lange termijn en zin in het leven.

Personal training foto 2

Wat zeggen anderen over dit traject?

“Maarten slaagde erin om op zijn unieke, motiverende en respectvolle manier jarenlange vastgeroeste gewoontes om te buigen naar een gezonder levensritme. Dit alles door zijn uitzonderlijke kennis aan voedings- en bewegingsleer. Hij gaf het spreekwoordelijke ‘duwtje in de rug’ om de nieuwe gewoontes te implementeren in het dagelijks leven. Dankjewel doorvoor Maarten!”

– Michele van Rymenant


“De combinatie van het nuttige advies, o.a. over voeding en omgaan met stress,
en de speelse trainingen maakte dat ik me al snel veel energieker voelde.
Fysieke klachten verdwenen als sneeuw voor de zon.
Een traject bij High on Life is een echte aanrader !”

– Frieka Vercammen

“Maarten is er eindelijk na jaren in geslaagd om mij terug in beweging te krijgen.
Met een specifieke omschrijving van wat ik wel en niet zag zitten, ging Maarten aan de slag. Voedingsadvies en mentale coaching zitten ook mee inbegrepen.
Kortom een echt totaalpakket op maat en aangepast aan je behoeften dat is Maarten zijn sterkte.
Hij leest letterlijk je lichaam en speelt hier op in.
Kortom je bent in super goede handen bij High on Life 👍👌”

– Heidi Verbeke

Een aantal van onze coaches

Maarten

High On Life Coach

Maarten is de zaakvoerder van High On Life. Hij is gespecialiseerd in leefstijlcoaching & gedragsverandering voor een High On Life leven.

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! 
Bij High On Life verzorgt ze elke week pittige bootcamps!

Sander

High On Life Coach

Sander geeft personal trainer en verrast jou met nieuwe uitdagingen, nieuwe oefeningen, nieuwe manieren van trainen voor de beste versie van jezelf!

Sebastian Boks Trainer

Sebastian

High On Life Coach

Steeds naar een betere versie van mezelf streven, zowel op gezondheidsvlak als professioneel.

Het High On Life team helpt jou om je
gewenste doelen te behalen!

Sinds een aantal jaar is High On Life gekend als betrouwbare en resultaatgerichte Personal Trainer. In de regio’s Edegem, Kontich, Hove, Mortsel & Boechout, hebben wij al tal van mensen geholpen om hun op voorhand opgelegde doelstellingen te bereiken. We slagen erin om onze eigen ontworpen training formules op een effectieve manier over te dragen aan onze leden.

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!