Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Coaches

Onze personal trainers en coaches

Onze personal trainers en coaches zijn stuk voor stuk uniek. Ieder heeft zijn eigen manier van aanpak maar allemaal met dezelfde visie. Jouw optimaal helpen een waardevol doel te bereiken met een leefstijlverandering als gevolg. 

Ben jij klaar voor High On Life? Wij wel!

Het High On Life Team

Maarten

High On Life Coach

Maarten is de zaakvoerder van High On Life. Hij is gespecialiseerd in leefstijlcoaching & gedragsverandering voor een High On Life leven.

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! Ze geeft op sublieme wijze invulling aan de 
 1-op-1 looptrainingen bij High On Life en blijft er ook haar jarenlange ervaring als coach van de bootcamps inzetten.

Steven

High On Life Coach

Steven is trainer van het eerste uur bij High On Life en zorgt met speelse insteken voor ludieke, doch uitdagende, sessies.

Sander

High On Life Coach

Sander geeft personal trainer en verrast jou met nieuwe uitdagingen, nieuwe oefeningen, nieuwe manieren van trainen voor de beste versie van jezelf!

Sebastian Boks Trainer

Sebastian

High On Life Coach

Steeds naar een betere versie van mezelf streven, zowel op gezondheidsvlak als professioneel.

High On Life Team!

High On Life is opgericht in 2016 en inmiddels staat er een heel gedreven team van coaches ter uwer beschikking. Wil jij begeleid worden door een van onze professionals? Vraag dan een vrijblijvende intake aan.

Laat ons super gemotiveerde team jou
helpen je gewenste doel te behalen!

High On Life is een gedreven, gepassioneerd en doelgericht team. Wij helpen je om je beter te voelen in je vel. Onze trajecten werken zowel voor mensen die niet vaak bewegen, als voor mensen die wel regelmatig aan sport doen. De truc is om te beginnen!

Persoonlijke begeleiding

Optimale resultaten kunnen alleen bereikt worden als wij samenwerken aan regelmatige training (Body), een verantwoord eetpatroon (Food) en de juiste motivatie (Mind). Hierbij helpen wij jou met persoonlijke begeleiding, want ieder mens heeft andere aandacht en aanpak nodig. En door jouw inzet bereiken wij de gestelde doelen en veranderen jouw leven!

Op maat gemaakt trainingsschema

Voordat je van start gaat met jouw personal training traject, bekijken we eerst hoe je beweegt. Dit doen we middels een beweegscan. Hiermee stellen we je huidige niveau vast en laten we je stap voor stap op een veilige manier beter bewegen. Hieruit bepalen we waar we als eerste aandacht aan moeten besteden in het trainingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegen. 

Doelen bereiken op korte én lange termijn

Vervolgens werk je samen met je personal trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn. Onze coaches zullen je niet alleen begeleiden op het gebied van training en voeding maar we richten ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Steven

High On Life Coach

Steven is de bezieler van High On Life. Hij is gespecialiseerd in leefstijlcoaching & gedragsverandering voor een High On Life leven.

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! Bij High On Life verzorgt ze elke week meerdere keren voor pittige bootcamps!

Luis Devos

Luis

High On Life Coach

Luis is vanuit Spanje betrokken bij High On Life. Wekelijks verzorgt hij de zoom bootcamps vanuit Marbella.

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!