Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Lifestyle Transformation

Lifestyle
Transformation

Met het Lifestyle Transformation Programma gaan we een stap verder dan enkel beweging. Wil je een gezond gewicht, meer energie en een betere conditie? Dan spelen meerdere factoren een rol. 

Het gaat erom een gezonde levensstijl aan te meten. Naast beweging kijken we dan ook bijvoorbeeld naar voeding, slaap, stress, mindset, ademhaling, gewoontes en motivatie. Afhankelijk van wat het meest helpt om jouw doelstellingen te bereiken

Neem nu contact op voor een gratis intake

Het Lifestyle Transformation programma

Het High On Life Lifestyle Transformation programma is voor iedereen die inziet dat meer energie, een sterk lichaam en de juiste balans essentieel zijn voor een succesvol en gelukkiger leven. Via een gepersonaliseerd programma kom je op een efficiënte en doeltreffende manier tot je vooropgestelde doelstellingen. Kortom, je maakt komaf met je ‘proberen’ uit het verleden. 

 

Wat doet het Lifestyle Transformation programma?

In het Lifestyle Transformation Program kom jij tot een fitter, sterker, vitaal lichaam en leren we je tools waarmee je impact maakt op je gezondheid. Je ontwikkelt je eigen handvatten om de uitdagingen waar je mee te maken hebt rond voeding, beweging & mindset aan te gaan en hoe je je vooropgestelde doelen kunt bereiken.

Wil je...?

  • Afrekenen met overtollige kilo’s

  • Betere conditie en uithouding

  • Een strakker en gespierder lichaam

  • Meer energie voor de dingen die belangrijk voor je zijn

  • Meer mentale veerkracht en beter omgaan met stress

  • Een duurzame gezonde levensstijl die haalbaar is 

  • Verbetering van focus en concentratie

  • Betere balans in je leven

Dan is dit jouw programma!

running HOL

Body

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het nooit te laat is om de knop om te draaien. Je lichaam is ontworpen om te bewegen en sterk te worden. Om te beginnen heb je een stabiel en afgelijnd fitnessplan nodig om je doelen te behalen. High On Life ontwerpt een op maat gemaakte training model die het meest effectief werkt bij jou. Met het personal training programma van High On Life bouw je een sterker lichaam, heb je meer uithoudingsvermogen en krijg je ook een mooi en strak figuur. Het enige dat je moet doen, is je voor de volle 100% inzetten.

Food

Naast een personal training programma, ontwerpen we ook een voedingsplan die werkt voor jou. High On Life baseert zich op functionele voedingsleer, in andere woorden: voeding als medicijn. Voor we een voedingsplan opstellen, bekijken we eerst je huidig voedingspatroon. Vervolgens geven wij bijpassende adviezen en tips. Samen zorgen wij ervoor dat je voedingsplan zowel resultaatgericht als bevredigend is. Want gezond eten kan ook lekker zijn!

oatmeal food
Mind-HOL

Mind

Naast de gepaste training en voedingsplan, voorziet High On Life je ook van leefstijlcoaching. Gedragsverandering start tussen je twee oren. Motivatie, structuur, gewoontes en bewustzijn vormen de basis van een gelukkig leven. High On Life gebruikt coaching methodes die stress doen verminderen en prestaties doen verhogen. Zodra je de pijlers Body, Food & Mind beheerst, is onze missie geslaagd en bereik je al je doelen.

Stressbestendigheid

Ons lichaam is gemaakt om te reageren op kortstondige stressfactoren. In ons dagelijks leven staan we echter gedurende langere tijd onder druk. Dat dit concentratieverlies, vermoeidheid, prikkelbaarheid, e.d. triggert heb je wellicht al ondervonden. Maar wist je ook dat het een dikmaker is. In dit programma gebruiken we wetenschappelijke methodes die jouw systeem op een efficiënte manier terug in balans brengen.
relax-HOL

Wat zeggen anderen over dit traject?

“Ik ben de nummer 1 in het uitvinden van excuses waarom het nu toch even niet moet. En daar komt Steven! Hij is de eerste die het heeft klaargespeeld om me elke keer weer te doen komen. Empatisch, eerlijk, expert, luisterend oor en vooral hij voelt heel goed aan waar je behoefte ligt. Maarten zorgt niet alleen voor de fysieke gezondheid maar ook voor je mentale welzijn.”

– Steffie D’a.

“Dank, Steven, om mijn lichamelijke conditie te versterken en me te stimuleren in meer regelmaat en betere keuzes inzake voeding en rustmomenten. Bovendien zeer aangename sessies zowel privé als in groep. De omgeving van Fort V vind ik als stadsmens heerlijk.”

– Eric DW

“Ik train sinds 12 weken bij Steven, een programma om mijn zittend beroep een beetje af te wisselen. Want ik ben wel sportief, maar te veel in mijn gedachten. Dankzij Maarten heb ik terug zin gekregen om te sporten, ik voel me zelfs slecht als ik te weinig sport. Ook super leuk is dat ik advies krijg over voeding en mindset. Ik ben met die dingen allemaal wel bezig, maar soms is het wel handig om iemand te hebben om je te helpen net dat meer te halen uit je ambities. Bedankt Maarten om me beter te laten leven. 🙂 “

– Jef VG

Een aantal van onze coaches

Maarten

High On Life Coach

Maarten is de zaakvoerder van High On Life. Hij is gespecialiseerd in leefstijlcoaching & gedragsverandering voor een High On Life leven.

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! 
Bij High On Life verzorgt ze elke week pittige bootcamps!

Sander

High On Life Coach

Sander geeft personal trainer en verrast jou met nieuwe uitdagingen, nieuwe oefeningen, nieuwe manieren van trainen voor de beste versie van jezelf!

Sebastian Boks Trainer

Sebastian

High On Life Coach

Steeds naar een betere versie van mezelf streven, zowel op gezondheidsvlak als professioneel.

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!