Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Sebastian

Sebastian Ensenat

Sebastian is onze coach voor de Combat Fit groepslessen alsook de private 1-op-1 bokslessen. Sebastian (27), met Spaanse roots en ‘s avonds steevast in de sportzaal te vinden, popelt om zijn passie met ons te delen. 

Wat betekent high on life zijn voor jou?

Het dag op dag beter worden. Dit kan zowel op gebied van krachtoefeningen, cardiovasculaire workouts en meer. Het belangrijkste is dat je dagelijks tracht net iets beter te zijn dan de dag voorheen. En dat je jezelf blijft uitdagen. 

Wat is jouw geheime energie tip?

Hier heb ik er best veel van. Ondermeer om 2u voor het slapen niets meer te eten. Dit zorgt ervoor dat ik de dag erop met meer energie en helderheid ontwaak.

Waar ben je trots op?

Dat ik erin geslaagd ben om sporten deel te laten uitmaken van mijn dagelijkse routine. Mezelf dwingen om te gaan bewegen is totaal niet nodig, eerder het omgekeerde is waar: ik heb mogen leren dat ten gepaste tijde rust inbouwen een belangrijk onderdeel is van progressie. 

Wat is je next level/groeimoment?

Behalve het behalen van mijn eigen doelen tijdens mijn krachttrainingen, het inspireren van mijn naasten om frequenter te bewegen en gezonder te eten. Erin slagen om anderen hiertoe aan te zetten, louter door leading by example eerder dan het aan ze te vragen, klinkt bijna als een superheldendaad. En zeg nu zelf, wie wil er nu geen superheld zijn?

Wat is je dagelijkse routine om high on life te blijven?

De eerste 90 minuten van de dag geen koffie drinken, veel eiwitten eten en (quasi) dagelijks bewegen/sporten. Twee uur voor het slapen niets meer te eten. En last but not least, steevast op tijd mijn bed in!

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!