Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Maarten

Maarten Peeters

Maarten is de zaakvoerder van High On Life. Zijn missie is mensen hun natuurlijk ‘high’ terug te laten ervaren. Connecteren met je eigen innerlijke kracht door balans te brengen via beweging, voeding en de juiste mindset. Als we ‘high’ zijn, of wanneer we de juiste energiebalans ervaren, zijn we tot zoveel meer in staat. En die natuurlijke kracht is voor iedereen toegankelijk. Het gaat erom de juiste keuzes te maken.

Wat betekent high on life zijn voor jou?

Met een open-mind en heldere blik in de wereld staan. Om jezelf waardevol in te zetten voor anderen op basis van waarden en respect. En om je vanuit je hart in verbinding te stellen met anderen. Want om mens voor een mens te zijn, wordt iedereen geboren.

Wat is jouw geheime energie tip?

Elke dag tijdig opstaan. En dan nog liefst een (half) uurtje voor mijn drie kinderen wakker zijn en kwaliteitsvol de dag te beginnen met meditatie, lezen, oefeningen en visualisaties. Om dan vervolgens de dag vol aan te gaan, gegrond en in mijn kracht staande.

Waar ben je trots op?

Op mijn behaalde diploma’s als gecertificeerd Bloso-trainer, mijn geslaagd traject aan de Functional Training Academy, mijn postgraduaat aan de Odisee Hogeschool. Op mijn kinderen, vrouw, familie en naasten. Het met vrienden toewerken naar sportieve uitdagingen als meerdaagse mountainbikemarathons zoals de BeMC, Etna Marathon,… Alsook de fondsenwerving voor Bindkracht vzw door 500km binnen de 24u met de koersfiets af te leggen,… 

Wat is je next level/groeimoment?

Om ons werk op deze prachtige plek in ‘t Binnenfort van Fort V verder te mogen uitdragen naar de buitenwereld. Zodat nog meer mensen mogen kennismaken met de schoonheid en de mentale rust die deze plek te bieden heeft. En waar sport, beweging en ontspanning helemaal tot zijn recht komen. En waar de mensen zich welkom voelen.

Wat is je dagelijkse routine om high on life te blijven?

Behalve mijn ochtendroutine, toewerken naar sportdoelen en mezelf betekenisvol inzetten voor anderen… Geen alcohol, gezond eten en van tijd tot tijd genieten van een lekker, welverdiend ijsje!

Opleidingen:

  • Gecertificeerd Bloso-trainer

  • Functional Training Academy

  • Postgraduaat Functional Trainer Odisee Hogeschool

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!