Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Bootcamp

Bootcamp

Bij ons krijg je de keuze om ook in groep te trainen. Want trainen hoef je niet alleen te doen. Zo geniet je van een sportieve sfeer, maar krijg je nog altijd resultaat te zien.

Ga de uitdaging met ons samen aan!

Neem nu contact op voor een gratis intake

High On Life Bootcamps

Wat is dat?

 • Functional Training is het revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen!

 • De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het hele lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, fitballs, straps, etc. Bij de meeste oefeningen wordt het hele lichaam getraind waardoor de intensiteit zeer hoog ligt. Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

​Wat gebeurt er tijdens een bootcamp?

Tekst over wat je tijdens een bootcamp doet, welke activiteiten, in groep van hoeveel mensen, sfeer, resultaten,…

bootcampss

Wekelijkse trainingen

 • Maandag (19u & 20u) – Edegem, fort V, ingang Vestinglaan 55

 • Woensdag (18u45 & 19u50) – Edegem, fort V, ingang Vestinglaan 55

 • Donderdag (19u30) – Online Zoom

 • Zaterdag (9u) – Kontich, naast het zwembad

Prijzen

 • Start pass* (2 beurten/3 wkn geldig) – 15€

 • Zoom abonnement – 25€/mnd

 • 1x outdoor bootcamp/week** – 45€/mnd 

 • 1x outdoor bootcamp/week** + Zoom – 65€/mnd

 • Unlimited – 89€/mnd unlimited 

 • 10 beurtenkaart (6mnd geldig) – 140€ (+Zoom = 20€ ipv 25€/mnd)

 • Dropin class – 17€

bootcamp foto 2

 

Je kan op elk moment instappen.

De abonnementen zijn opschortbaar bij vakantie & blessures (minstens 1 week op voorhand aangeven.

* Enkel geldig bij eerste deelname.

** Je bent vrij te kiezen op welke dag je komt.

Wat zeggen anderen over dit traject?

“Samen, buiten, licht competitief maar voor iedereen haalbaar trainen. We voelden ons meteen verbonden in ons gestuntel, onze twijfel, maar ook in onze overwinningen elk voor zich of de ene groep tegen de andere!”

– Ines DK

“Ik volg op maandag samen met 12 ondernemers het ‘functional trainingsprogramma’ met Steven. Het Fort van Edegem is de ideale lokatie om in de buitenlucht aan conditie, lichaamshouding en kracht te werken; Steven is een super coach. Hij motiveert, doseert, corrigeert en daagt uit. Vaak met een vleugje humor, maar steeds professioneel. In groep kan je zoveel meer, zeker met een ervaren mentor aan boord. Ik zit voortaan op maandagmiddag vol energie en met een voldaan gevoel te werken mijn showroom.”

– Nadine VW.

“De persoonlijke, gevarieerde, speelse en enthousiaste aanpak van Steven zorgen ervoor dat het bootcamp een heel fijne ervaring is. De oefeningen worden afgestemd op maat van de deelnemers en tegelijkertijd word je uitgedaagd om je sportieve grenzen te verleggen. Dat smaakt naar meer!”

– Katrien van Geystelen

Een aantal van onze coaches

Steven

High On Life Coach

Steven is de High On Life stichter. Hij is de vertrouwenspersoon binnen High On Life, en helpt jou om je doelen te bereiken.

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! Bij High On Life verzorgt ze elke week meerdere keren voor een pittige bootcamp!

Luis

High On Life Coach

Luis is vanuit Spanje betrokken bij High On Life. Wekelijks verzorgt hij de zoom bootcamps vanuit Marbella.

Het High On Life team helpt jou om je
gewenste doelen te behalen!

Sinds een aantal jaar is High On Life gekend als betrouwbare en resultaatgerichte Personal Trainer. In de regio’s Edegem, Kontich, Hove, Mortsel & Boechout, hebben wij al tal van mensen geholpen om hun op voorhand opgelegde doelstellingen te bereiken. We slagen erin om onze eigen ontworpen training formules op een effectieve manier over te dragen aan onze leden.

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!