Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Bootcamp

Bootcamp

Trainen met gelijkgezinden voor een fit en krachtig lichaam? Dat doe je via onze outdoor bootcamps in Edegem en Kontich! Zo train je je lichaam zowel op kracht als uithouding, en dat in de gezonde buitenlucht!  Heerlijk!

Ga de uitdaging samen met ons aan voor minder gewicht, meer energie en een betere conditie!!

Neem nu contact op voor een gratis intake

High On Life Bootcamp

Wat is dat?

  • Via de High On Life bootcamps verbeter je jouw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Bovendien wordt je lichaam tijdens een bootcamp getraind om makkelijker activiteiten in het dagelijks leven uit te voeren. Fun met oog voor groepsdynamiek zijn key bij onze bootcamps. De oefeningen zijn gevarieerd en worden afwisselend opgezet per duo, individueel of als groepschallenge. 

  • De bootcamp oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het hele lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, fitballs, straps, etc. Bij de meeste oefeningen wordt het hele lichaam getraind waardoor de intensiteit zeer hoog ligt. Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

bootcampss

Bootcamp trainingen

  • Donderdag 20u – 21u te Edegem, binnenfort Fort V met toegang via Vestinglaan 55 (out/indoor)
  • Zaterdag 09u – 10u te Kontich, toegang via Duffelsesteenweg 145, linksvooraan zwembad t.h.v. ‘t Half Diep (outdoor) *

*bij regenweer gaat de Bootcamp van zaterdag door in Edegem (zelfde locatie als donderdagen

Bootcamp prijzen

  • Start pass* (2 beurten/3 wkn geldig) – 17€

  • 1x groepsles/week** – 49€/mnd 

  • 2x groepsles/week** – 79€/mnd 

  • Onbeperkt – 99€/mnd 

  • 10 beurtenkaart (6mnd geldig) – 150€ 

  • Dropin class – 18€

bootcamp foto 2

 

Je kan op elk moment instappen.

De bootcamp abonnementen zijn opschortbaar bij vakantie & blessures (minstens 1 week op voorhand aangeven.

* Enkel geldig bij eerste deelname.

** Je bent vrij te kiezen op welke dag je komt. Elke credit is 3 weken geldig.

Wat zeggen anderen over de bootcamps?

“Wekelijks kom ik met veel plezier buiten om te sporten bij High On Life! Elke week is anders en verrassend! Hier ontstaan ook mooie vriendschappen, dat geeft een extra stimulans om het vol te houden. Wat wil je nog meer van je sport? Samen buiten sporten met je nieuwe vrienden, een steviger lichaam, gezonder leven en dat allemaal onder de goede begeleiding van Steven! Wat een topcoach, ik ben al hevige fan, nu jij nog?”

– Sally Van Put

“Ik ben blij dat ik High on life heb leren kennen. De bootcamps zijn heel tof, soms wel wat afzien (of de dagen er na maar dat neem ik er graag bij).
Er zit veel variatie in de bootcamps en er wordt rekening gehouden met ieders niveau. De coaches die ik reeds heb gehad zijn zeer motiverend en stimuleren jou verder te gaan dan jouw comfortzone.
Het is aangenaam sporten met zo’n enthousiast team.”

– Ilse Delanghe

“Hoe afzien plezant wordt! De constante variatie in oefeningen, leuke sportersbende en hoog kwalitatieve trainers hebben ervoor gezorgd dat ik geen excuses meer moet vinden om niet te gaan. Dankzij High on Life, heb ik meer focus, slaap ik beter en ben ik fitter dan ooit!”

– Sylvie Denis

Een aantal van onze coaches

Maarten

High On Life Coach

Maarten is de zaakvoerder van High On Life. Hij is gespecialiseerd in leefstijlcoaching & gedragsverandering voor een High On Life leven.

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! 
Bij High On Life verzorgt ze elke week pittige bootcamps!

Sander

High On Life Coach

Sander geeft personal trainer en verrast jou met nieuwe uitdagingen, nieuwe oefeningen, nieuwe manieren van trainen voor de beste versie van jezelf!

Sebastian Boks Trainer

Sebastian

High On Life Coach

Steeds naar een betere versie van mezelf streven, zowel op gezondheidsvlak als professioneel.

Het High On Life team helpt jou om je
gewenste doelen te behalen!

Sinds een aantal jaar is High On Life gekend als betrouwbare en resultaatgerichte Personal Trainer. In de regio’s Edegem, Kontich, Hove, Mortsel & Boechout, hebben wij al tal van mensen geholpen om hun op voorhand opgelegde doelstellingen te bereiken. We slagen erin om onze eigen ontworpen training formules op een effectieve manier over te dragen aan onze leden.

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!