Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Sander

Sander Ponnet

Mijn naam is Sander en ik heb een professionele bachelor Sport en bewegen op zak. Zowel vanuit mijn opleiding als bewegingsdeskundige/coach als vanuit mijn eigen interesse voor alles wat met gezondheid en bewegen te maken heeft, brandt het in mij om jullie te begeleiden naar jullie doelen.

Ik speel sinds mijn 9 jaar tennis en geef ik ook tennisles. Deze ervaring van zelf spelen en coachen heeft me veel geleerd en positief veranderd. Het competitie element dat ik daar heb ontwikkeld durf ik ook wel eens in een training te steken als ’Challenge’ voor een extra boost op het einde!

Onder het motto ’Mind and body are connected’ wil ik samen met jullie vooral via beweging beide aanraken. Want je lichaam beter leren kennen is ook jezelf beter leren kennen.

 

Wat betekent high on life zijn voor jou?

De naam High on life doet me denken aan het recente nummer ’High on life’. Dit nummer geeft me zo’n boost! Dat is in het kort wat High on life ook voor mij betekent. Een trigger voor het gene dat al in jou zit te activeren en tot zijn recht te laten komen!

High on life zijn, betekent voor mij ook een gevoel van zelfvertrouwen, waarin je weet en voelt dat je over de mentale en fysieke energie beschikt om in een gezonde flow door het leven te gaan. Kunnen accepteren wat je hebt, over de wil beschikken om te groeien en je natuurlijke energierijke zelve te vinden. Terug voeling met je lichaam krijgen en mentaal sterk zijn (hangen vaak samen).

De betrokken en totale begeleiding binnen high on life maakt dit mogelijk. De juiste trigger voor die verandering die jij zo graag wilt, vraagt vaak een totaal aanpak rond: voeding, beweging, weerbaarheid, slaap, … Met de steeds groeiende kennis van Steven en de andere coaches, geloof ik er sterk in dat ook jij high on life kan worden!

Wat is jouw geheime energie tip?

Ik heb een paar routines die ik preventief doe of sommige om terug op te laden:

‘s Ochtends start ik met een koude douche en fruit. Ik eet voor 90 procent heel gezond en probeer te waken over mijn slaap. Ik doe ook elke dag iets van beweging en meerdere keren per week zware trainingen. Dit zorgt al voor een sterke basis. Wanneer ik bewust energie ga zoeken, doe ik dit door een korte stevige workout te doen in combinatie met een tof nummer op hoog volume. Bijkomend doe ik vaak nog ademhalingsoefeningen meestal in combinatie met een yoga flow. Op die manier zijn de batterijen opmerkelijk snel terug opgeladen.

Waar ben je het meest trots op?

In het algemeen over mijn gezond lichaam en sterke fysiek. Meer specifiek over wat ik tot hiertoe heb bereikt op tennisvlak: nummer 316 van België en 1 jaar kampioen van België met ons team. 

Wat is je next level/groeimoment?

Mijn doel is om over een 2-3 tal jaar de top 100 van België, in tennis te zijn binnengekomen. Dit wil ik graag bereikendoor fysiek heel all round te zijn en zowel op gebied van kracht, snelheid, lenigheid,… het verschil te maken.

Op professioneel vlak zou ik graag dit jaar minstens zes personen naar hun specifiek doel mee begeleiden. Plus, een positieve impact (al is het maar een beetje) hebben op ieders gezondheid waar ik nauw mee samenwerk.

Wat is je dagelijkse routine om high on life te blijven?

‘s Ochtends koude douche plus puur fruit en een lichte vorm van beweging

Opleidingen:

  • Bachelor –  Sport & Bewegen (Thomas More)

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!