Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Combat fitness

Combat Fit

Full-body workout met stapsgewijze integratie van bokscombinaties tot 8 stoten. Hierbij letten we op techniek terwijl we aan conditie, kracht en coördinatie werken. 

Iedereen, ongeacht ervaringsniveau, kan deze groepsles meevolgen. Om de kwaliteit van deze fijne workout te waarborgen wordt in groepen tot max 10 deelnemers getraind. 

Neem nu contact op voor een gratis intake

High On Life - Combat Fit

Combat Fit lesgever Sebastian (27) met Spaanse roots, overdag als Account Manager aan de slag op BLWRK en ‘s avonds steevast in de sportzaal te vinden, popelt om zijn passie met ons te delen. 

Combat Fit groepslessen 2x per week, telkens op dinsdag (20u) en zondag (09u). 

💪

download

Combat Fit, wat kan je verwachten?

Een full-body workout met stapsgewijze integratie van bokscombinaties tot 8 stoten. Hierbij letten we op techniek terwijl we aan conditie, kracht en coördinatie werken.

Sebastian’s ‘finishers’ zijn legendarisch en dagen je fysiek uit. Tevens is er voldoende aandacht voor stretching en cooling down. Iedereen, ongeacht ervaringsniveau, kan deze lessen meevolgen. 

Zin om jezelf uit te dagen? Komt dat zien, en vooral… komt dat meedoen!

Wat zeggen andere klanten over dit High On Life?

“Ik volgde op maandag samen met 12 ondernemers het ‘functional trainingsprogramma’ met Maarten . Het Fort van Edegem is de ideale locatie om in de buitenlucht aan conditie, lichaamshouding en kracht te werken; Maarten is een super coach. Hij motiveert, doseert, corrigeert en daagt uit. Vaak met een vleugje humor, maar steeds professioneel. In groep kan je zoveel meer, zeker met een ervaren mentor aan boord. Ik zit voortaan op maandagmiddag vol energie en met een voldaan gevoel te werken in mijn showroom.”

– Nadine

Maak kennis met je Combat Fit Coach

Sebastian Boks Trainer

Sebastian

High On Life Combat Fit Coach

Sébastian houdt van uitdaging en gaat er hard tegenaan in de ring. Neem jij de uitdaging aan? Samen met Sebastian bereik ook jij dat volgende niveau!

Laat ons jou helpen je gewenste doel te behalen!

High On Life is een gedreven, gepassioneerd en doelgericht team. Wij helpen je om je beter te voelen in je vel. Onze trajecten werken zowel voor mensen die niet vaak bewegen, als voor mensen die wel regelmatig aan sport doen. De truc is om te beginnen!

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!