Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Resultaten

Bereik je doel,
met High On Life

Wat we aanbieden? Effectieve resultaten, zowel fysiek als mentaal. Onze leden getuigen hier graag zelf over. Bekijk alvast onze succesverhalen!

Hard werken loont!

High On Life traint voornamelijk met mensen die op voorhand al een doel voor ogen hebben, en dit willen bereiken. De resultaten verschillen dan op basis van de vooropgestelde doelstellingen. Dit kan zijn: gericht afvallen, omgaan met voeding, één-op-één trainingen, in groep trainen, aan teambuilding doen, plezier maken,…

Onze leden delen graag hun persoonlijke ervaringen en succesverhalen met ons mee.

Inge

High On Life

Top trainer die je helpt je doel(en) te bereiken op een manier die bij jou past.

Resultaat na 3 maanden 1 op 1:
Fit & energiek, in balans, gezond én lekker leren eten, 12kg lichter!
En een passie voor bootcampen ontdekt.

Frieka

High On Life

De combinatie van het nuttige advies, o.a. over voeding en omgaan met stress, en de speelse trainingen maakte dat ik me al snel veel energieker voelde.

Fysieke klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Een traject bij High on Life is een echte aanrader !

Christine

High On Life

Steven is niet zomaar een personal Trainer. Hij neemt het "personal" zeer serieus! En dat levert resultaten! Fitter in mijn lijf en in mijn hoofd na een serie van personal coachings samen met mijn partner. Voeding, beweging en mindset. De fun factor is er altijd bij en dat maakt het allemaal nog haalbaarder. Bedankt Steven!

Nadine-HOL-

Nadine

High On Life

Het Fort van Edegem is de ideale locatie om in de buitenlucht aan conditie, lichaamshouding en kracht te werken. High On Life beschikt over een getalenteerd team van coaches. Ze motiveren, doseren, corrigeren en dagen je uit. Vaak met een vleugje humor, maar steeds professioneel. In groep kan je zoveel meer, zeker met een ervaren mentor aan boord. Ik zit voortaan op maandagmiddag vol energie en met een voldaan gevoel te werken.

Tom

High On Life

Top Coaching voor een gebalanceerde gezondheid. Training op maat. Wetenschappelijk onderbouwd, heldere uitleg, vlot overgebracht.

Annelies HOL

Annelies

High On Life

Na 1 maand in het 12-weken programma: -6 cm buikomtrek!

En het was gewoon leuk... geen bloed, een beetje zweet en zonder tranen! Bij twijfel, gewoon: doen!

Succesverhalen

Iedereen die start aan het High On Life avontuur, komt met een persoonlijk vooropgesteld doel. Doordat we focussen op het individu, helpen wij onze leden om deze doelen te behalen. Of dit nu afvallen is, een betere conditie verkrijgen,  flexibeler zijn,… Het kan allemaal.

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!