Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Vaderdag-cadeautip: bootcamp-pas met persoonlijke touch!

Een goeie gezondheid, toch?

Wens jij je geliefden, vrienden en kennissen bij het begin van het jaar ook telkens een goede gezondheid? Waarschijnlijk wel. En terecht, het is tenslotte het meest kostbare wat we hebben. Maar laten we toegeven, het leven maakt het ons niet altijd makkelijk. En dat maakt dat we het soms wat uit het oog verliezen. Tot… we klachten beginnen krijgen: moe, overgewicht, humeurig, snel buiten adem, minder initiatieven nemen, pijnklachten, …

De bootcamp-pas

We weten dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Vandaar dat je nu een stapje verder kan gaan dan enkel wensen: bij High On Life kan je een Bootcamp 10beurten-pas cadeau geven! Maar wat het extra bijzonder maakt is dat we er een persoonlijke video-boodschap bij verzenden. Jij zegt ons wanneer en aan wie we het moeten sturen (en misschien nog een leuke anekdote erbij). Wij zorgen ervoor dat het videobericht op het gewenste moment bij de jarige, gelukkige, … terecht komt. Origineel en geslaagd!

cadeaubon bootcamp
cadeaubon bootcamp

Bootcamp, wasda?

Voor wie niet bekend is met een bootcamp. Een bootcamp is een outdoor groepstraining waarin je jouw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit uitdaagt. Bovendien wordt je lichaam getraind om makkelijker activiteiten in het dagelijks leven uit te voeren (zitten/rechtstaan, trappenlopen, boodschappen dragen). Daarnaast worden fun en teambuilding hoog in het vaandel gedragen. De oefening zijn gevarieerd en worden opgezet per twee, individueel als in groep (challenges). Zowel voor de weinig als de meer getrainde sportievelingen. De bootcamp deelnemers zijn jong en oud, man of vrouw, introvert als extravert, betere als mindere conditie, maar wel allemaal even enthousiast! Meer info vind je hier.

Ok, hoe bestel ik?

Hoe bestellen? Stuur een berichtje naar hello@highonlife.be met volgende info:

  • bootcamp cadeaupas
  • email en gsm van de begunstigde
  • jouw email en gsm
  • optioneel: bijkomende info om in de videoboodschap te vermelden

Een 10-beurtenpas kost 140€ en is 6 maanden geldig. Betaling gebeurt via overschrijving.

Wat vinden anderen ervan?

“Wekelijks kom ik met veel plezier buiten om te sporten bij High On live! Elke week is anders en verrassend! Hier ontstaan ook mooie vriendschappen dat geeft een extra stimulans om het vol te houden. Wat wil je nog meer? Samen buiten sporten met je nieuwe vrienden, een steviger lichaam , gezonder leven en dat allemaal onder goede begeleiding van Steven! Wat een topcoach, ik ben al hevige fan, nu jij nog?”

– Sally Van Put

 

“Ik volg op maandag samen met 12 ondernemers het ‘functional trainingsprogramma’ met Steven. Het Fort van Edegem is de ideale lokatie om in de buitenlucht aan conditie, lichaamshouding en kracht te werken; Steven is een super coach. Hij motiveert, doseert, corrigeert en daagt uit. Vaak met een vleugje humor, maar steeds professioneel. In groep kan je zoveel meer, zeker met een ervaren mentor aan boord. Ik zit voortaan op maandagmiddag vol energie en met een voldaan gevoel te werken mijn showroom.”

– Nadine VW.

Waar wacht je nog op? Just to do it!

Leave a Comment