Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Onze top 3 om een goede gezondheid te schenken

1 januari is het zover, dan wensen we mekaar massaal een goede gezondheid toe. Wil je dit jaar daad bij woord voegen, dan kan je één van onderstaande originele cadeaus overwegen.

High On Life Hoodie (69€) Warme sweater die zowel dienst doet om te sporten, als casual sportief of gewoon lekker gezellig op de sofa. Duurzame, kwalitatieve stof. Beschikbaar in maat S tot en met XL.

Polarhartslagmeter H10 (89€) Als het aankomt op nauwkeurigheid en connectiviteit, is de Polar H10 hartslagsensor de voor de hand liggende keuze. Houd je hartslag bij met maximale nauwkeurigheid en koppel met diverse trainingsapparaten (tegelijk). Met de Polar beat app kan je je prestaties makkelijk bijhouden. Bovendien kan je het ook gebruiken als stressbeheersingstool (hartcoherent ademen). Twee vliegen in één klap!

Cadeaubon High On Life Misschien train je zelf al bij High On Life en wil je je partner ook over de streep trekken? Je hoort je beste vriendin al maanden zeuren dat ze iets zou moeten doen aan haar conditie maar zelf komt ze niet in actie. Of, je peter vraagt waar die je een groot plezier mee kan doen. Dan is de High On Life cadeaubon de ideale oplossing. Je bepaalt zelf het bedrag en het wordt op een originele manier verpakt!

Vragen of bestellen via hello@highonlife.be

Leave a Comment