Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Personal Trainer Luis

Luis

Luis is vanuit Spanje betrokken bij High On Life. Wekelijks verzorgt hij de zoom bootcamps vanuit Marbella. Met zijn aanstekelijke energie brengt hij je, ongeacht je conditioneel niveau, naar een fittere en betere versie van jezelf. 

 

Wat betekent high on life zijn voor jou?

High on Life betekent voor mij de perfecte stappenplan richting een gezonde manier van leven, begeleidt door professionals. Niet enkel op vlak van sport maar ook op vlak van voeding en mindset, dit allemaal gebaseerd op wetenschap en persoonlijke ervaringen. 

Het leert ons om een ander kijk te hebben op ‘afvallen’ want fitter zijn is veel meer dan dat. Het is de transformatie naar een optimale levensstijl, zowel fysisch als psychisch. De reden waarom ik heb gekozen om met High on Life samen te werken is omdat ik volledig sta achter hun missie en visie op vlak van levensstijl. Namelijk een levensstijl waarin men werkt aan een gezond & een prachtig lichaam en een geweldig leven vol mooie, lekkere en fijne dingen die ons gelukkig maken. 

Wat is jouw geheime energie tip?

We hebben maar 1 lichaam en 1 leven en daar moeten we zorg voor dragen om er optimaal van te genieten. 

Het oefenen van zelfcontrole door meditatie, me sterk voelen door wekelijks 4-5 keer te trainen met gewichten, mijn grenzen opzoeken door nieuwe methodes/strategieën toe te passen, mijn grenzen verleggen door nieuwe uitdagingen aan te gaan en zo veel meer. Ik kijk/luister iedere dag ook naar inspirerende videos of podcasts want dit helpt me om gemotiveerd te blijven en een laserfocus te behouden

Waar ben je trots op?

De fout die veel mensen maken is dat zij vaak starten aan een geheel nieuwe levensstijl, maar niet de nodige wil of uithoudingsvermogen hebben. Toen ik begon met fitnessen had ik veel moeite om resultaat te behalen. Ik had onvoldoende kennis over training en voeding. Ik heb verschillende methodes opgezocht/uitgeprobeerd zonder enige resultaat te boeken. Dit waren ongelooflijke leermomenten voor mij. Stap per stap heb ik ervaren dat het onmogelijke mogelijk is, als je de juiste strategieën toepast of de professionele begeleiding geniet. Ik ben trots dat ik mijn ervaring en kennis als gecertificeerde coach kan gebruiken en delen met anderen, zodat ook zij BLIJVENDE resultaten kunnen behalen. 

Wat is je next level/groeimoment?

Ik zou graag in 2020 – 2021 op een natuurlijke manier “Shredded” willen staan, zonder al te veel stress te ervaren tijdens het proces. 

Dit in combinatie met mijn persoonlijke missie:

* Mensen bewuster maken

* Zoveel mogelijk mensen laten ontdekken dat gezond zijn en gelukkig leven niet of, of maar en, en kan zijn. 

* Werken aan een levensstijl die je op een gezonde en plezierige leefwijze voor de rest van je leven kunt volhouden. 

Wat is je dagelijkse routine om high on life te blijven?

Dagelijks bewust bezig zijn met beweging en voeding. 

Dagelijks kennis opdoen op vlak van gezondheid, ademhalingstechnieken, mindset, voeding… 

Minstens 8000 stappen per dag wandelen

4- 5 x per week trainen in de fitness

2 x per week cardio training

Dagelijks mediteren

Op tijd gaan slapen

Het High On Life Team

Steven

Owner & High On Life Coach

Steven is oprichter van High On Life. Zijn expertise is mensen begeleiden naar een next level op vlak van performance, bewustzijn en energie.

Steven heeft een achtergrond in NLP, functional training en is orthomoleculair therapeut volgens de KPNI.

Lees meer over Steven

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! Bij High On Life verzorgt ze elke week meerdere keren voor een pittige bootcamp!

Lees meer over Karlien

Luis

High On Life Coach

Luis is vanuit Spanje betrokken bij High On Life. Wekelijks verzorgt hij de zoom bootcamps vanuit Marbella. Met zijn aanstekelijke energie brengt hij je, ongeacht je conditioneel niveau, naar een fittere en betere versie van jezelf. 

Lees meer over Luis

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!