Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Personal Trainer Karlien

Karlien

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! Bij High On Life verzorgt ze elke week meerdere keren voor een pittige bootcamp!

Wat betekent high on life zijn voor jou?

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo. Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can’t make a rainbow without a little rain.

Wat is jouw geheime energie tip?

Spinaziesmoothie – Dit was in mijn ogen vroeger enkel voor de echte gezondheidsfreaks. Toch maar eens aangedurfd (verse spinazie, stukjes diepgevroren banaan en melk in de blender). Wat blijkt, je proeft vooral het zoete van de banaan en meteen een hele shot vitaminen en mineralen binnen. Als je het probeert, weet je wat ik bedoel. Instant energy boost!

Waar ben je trots op?

Mijn eerste marathon in Ljubljana (oktober 2019). Een zwaar trainingsschema van 4 à 5 trainingen per week. Een maand voor de marathon zag ik nog alles in het water vallen door een overbelasting in de voet en de vliegtuigmaatschappij die failliet ging.

Vol spanning toch aan de start geraakt. De eerste 30 km gingen goed, dan was het 12 km volhouden en door de verzuring heen lopen. Gestreden tot de finish!

Wat is je next level/groeimoment?

Naast de actieve sportmomenten ook meer innerlijke rust vinden.

Anderen helpen om het plezier in sporten en gezondheid te vinden.

Wat is je dagelijkse routine om high on life te blijven?

Groene theetjes met citroen en gember om de dag goed te starten. Een goede balans tussen gezonde voeding en zondig momentjes.

Vooral veel in beweging blijven (lopen, bootcamp,…) Meer ontspanning na inspanning.

Het High On Life Team

Steven

Owner & High On Life Coach

Steven is oprichter van High On Life. Zijn expertise is mensen begeleiden naar een next level op vlak van performance, bewustzijn en energie.

Steven heeft een achtergrond in NLP, functional training en is orthomoleculair therapeut volgens de KPNI.

Lees meer over Steven

Karlien

High On Life Coach

Karlien is gebeten door sport en gezondheid in hart en nieren! Bij High On Life verzorgt ze elke week meerdere keren voor een pittige bootcamp!

Lees meer over Karlien

Luis

High On Life Coach

Luis is sinds vanuit Spanje betrokken bij High On Life. Vanuit Marbella verzorgt  hij wekelijks de zoom bootcamps. Met zijn energie brengt hij je, ongeacht je conditioneel niveau, naar een fittere en betere versie van jezelf. 

Lees meer over Luis

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!