Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Xperiences

Basecamp Xperience

In 2021 starten we met een uniek traject: High On Life Xperience! 10 mannen. 6 maanden. Het fundament leggen voor jouw High Performing Lifestyle! Ben jij 1 van die mannen?! Is je uitdaging een gezond gewicht,  meer energie, een betere conditie? Of meer focus, stressbestendigheid, beter & sneller beslissen? Met de Basecamp Xperience creëer je een 2.0 versie van jezelf! Met dit programma ga je all-in, met als apotheose een stevige bergbeklimming in de Alpen. Een uitgelezen kans om alle aan bod gekomen elementen van de Xperience te integreren. 

Neem nu contact op voor een gratis intake

High Performing Lifestyle

Onder druk presteren op werkvlak, voldoende tijd doorbrengen met je gezin, een fit lijf? We willen het allemaal, maar in de realiteit is het slechts weinigen gegund.

Bij High On Life weten we wat nodig is om high performing te zijn én slagen we er ook in dit blijvend voor elkaar te krijgen. High On Life for life!

Alle kennis van de voorbije jaren hebben we nu samen gebracht in een nieuw programma, uniek in zijn genre: Basecamp Xperience. Want een krachtig leven wordt gebouwd op een stevig fundament.

Meer weten? Laat je gegevens hier achter.