Onze vier pijlers voor een energiek leven
 

Ieder mens wil gezond en gelukkig oud worden, maar hoe doe je dat? In het programma staan vier pijlers centraal:

•    Beweging – Hoe zorgen we ervoor dat we zolang mogelijk mobiel blijven en welk type beweging zorgt voor een krachtig en strak lijf?

•    Voeding – Welke voeding past bij onze genen? Hoe zorgen we dat we ons voeden in plaats van vullen? Je komt o.a. te weten wat voeding met je doet en waar je gelukkig van wordt.

•    Mindset – Alle verandering start tussen onze oren. Hoe leer je je eigen handleiding kennen dewelke je vooruit helpt in plaats van achteruit. Hoe zorg je voor een optimale balans tussen motivatie en wilskracht. Welke overtuigingen beheersen jouw levensstijl en hoe bouwen we deze om?

•    Stressbeheersing –Wanneer ons lichaam de hele tijd in vecht- of vluchtmodus bevindt, is afslanken en meer energie bekomen net zoals dweilen met de kraan open. Via bewezen methodes gaan we aan de slag om hier definitief komaf mee te maken.

Wat zeggen anderen over dit traject?

 Ik ben de nummer 1 in het uitvinden van excuses waarom het nu toch even niet moet. En daar komt Steven! Hij is de eerste die het heeft klaargespeeld om me elke keer weer te doen komen. Empatisch, eerlijk, expert, luisterend oor en vooral hij voelt heel goed aan waar je behoefte ligt. Steven zorgt niet alleen voor de fysieke gezondheid maar ook voor je mentale welzijn. - Steffie D'a.

Dank, Steven, om mijn lichamelijke conditie te versterken en me te stimuleren in meer regelmaat en betere keuzes inzake voeding en rustmomenten. Bovendien zeer aangename sessies zowel privé als in groep. De omgeving van Fort V vind ik als stadsmens heerlijk. - Eric DW

 

Ik train sinds 12 weken bij Steven, een programma om mijn zittend beroep een beetje af te wisselen. Want ik ben wel sportief, maar te veel in mijn gedachten. Dankzij Steven heb ik terug zin gekregen om te sporten, ik voel me zelfs slecht als ik te weinig sport. Ook super leuk is dat ik advies krijg over voeding en mindset. Ik ben met die dingen allemaal wel bezig, maar soms is het wel handig om iemand te hebben om je te helpen net dat meer te halen uit je ambities. bedankt

Steven om me beter te laten leven. :) - Jef VG

Meer weten?

Kom vrijblijvend met ons in contact!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Let op, dit programma is enkel voor zij die bereid zijn het werk te leveren en die weten dat succes niet overnight gebeurt. Motivatie is één, 'running the extra mile' twee. 

Andere programma's:

Studio

Bolwerk (Fort5), Vestinglaan 55, 2650 Edegem

Let's get social

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Postbus

activate.me bvba, Volderij 43, 2550 Kontich

© 2020 by HIGH ON LIFE - Personal Trainer Edegem - Kontich - Hove - Mortsel - Boechout