Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Karlien

Karlien Mekerlé

Karlien ademt sport, gezondheid en expertise! Bij High On Life verzorgt ze de 1-op-1 looptrainingen en ook haar jarenlange ervaring als coach van bootcamps zet ze geregeld nog in voor High On Life! Door haar enthousiasme slaagt Karlien er steevast in om de sportkriebels naar jou over te brengen. Van jongs af aan heeft ze ervaring met verschillende sporten. Stilaan is deze passie geëvolueerd van zelf trainen naar bijkomend ook training geven. Haar specialiteit: een stevige core training en specifieke looptechnische workouts tijdens de 1-op-1 sessies!

Wat betekent high on life zijn voor jou?

Jezelf ontwikkelen in je eigen tempo. Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can’t make a rainbow without a little rain.

Wat is jouw geheime energie tip?

Spinaziesmoothie – Dit was in mijn ogen vroeger enkel voor de echte gezondheidsfreaks. Toch maar eens aangedurfd (verse spinazie, stukjes diepgevroren banaan en melk in de blender). Wat blijkt, je proeft vooral het zoete van de banaan en meteen een hele shot vitaminen en mineralen binnen. Als je het probeert, weet je wat ik bedoel. Instant energy boost!

Waar ben je trots op?

Mijn eerste marathon in Ljubljana (oktober 2019). Een zwaar trainingsschema van 4 à 5 trainingen per week. Een maand voor de marathon zag ik nog alles in het water vallen door een overbelasting in de voet en de vliegtuigmaatschappij die failliet ging.

Vol spanning toch aan de start geraakt. De eerste 30 km gingen goed, dan was het 12 km volhouden en door de verzuring heen lopen. Gestreden tot de finish!

Wat is je next level/groeimoment?

Naast de actieve sportmomenten ook meer innerlijke rust vinden.

Anderen helpen om het plezier in sporten en gezondheid te vinden.

Wat is je dagelijkse routine om high on life te blijven?

Groene theetjes met citroen en gember om de dag goed te starten. Een goede balans tussen gezonde voeding en zondig momentjes.

Vooral veel in beweging blijven (lopen, bootcamp,…) Meer ontspanning na inspanning.

Opleidingen:

  • Bootcamp Instructor (Physical Coaching Academy)

  • Fitness Instructor opleiding (Clubjoy)

  • Sportvoedingsadviseur (CVA)

Meer weten? Kom vrijblijvend met ons in contact. We nemen binnen de 24 uur contact met je op!