Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Sixpack Online

6PCKTM
Online

Wil jij ervaren wat je moet doen om een sixpack op je buik te toveren? Ben jij in staat om mentaal en lichamelijk jezelf tot het maximale uit te dagen? En wil jij ervaren wat jij kan bewerkstelligen binnen 13 weken? Dan is 6PCKTM iets voor jou!

Ik wil graag de Online informatieavond over 6PCK™ volgen op 11 mei om 19.30 uur.

Het 6PCKTM Online programma

Door de corona-omstandigheden is de regel van 1,5 meter afstand voor ieders gezondheid van belang. Daarom hebben we een online versie van 6PCK™ ontwikkeld waarin we dezelfde resultaten als offline kunnen garanderen! Je krijgt hierbij online groepstrainingen, online coaching en online kennissessies.

In 13 weken is jouw doel om een sixpack te krijgen. We zeggen je nu alvast dat slechts 30% van de mensen dit kan volhouden.

Het 6PCK™ programma is ontstaan vanuit een wetenschappelijk perspectief met de best practices uit de praktijk. We hanteren de wetten als het gaat om vet verliezen, maar gebruiken ook trainingsmethoden om maximaal resultaat af te dwingen. Je traint altijd onder de supervisie van onze gecertificeerde trainers. 6PCK™ is hard gaan, maar altijd binnen jouw grenzen. We zijn niet terughoudend om jouw 6PCK™ programma vroegtijdig af te breken wanneer we zien dat het voor jou niet de toegevoegde waarde heeft.

Volg voor meer informatie over 6PCK™ de vrijblijvende online informatieavond op 11 mei om 19.30 uur. Je hebt de mogelijkheid om direct na de presentatie je vragen te stellen en jezelf in te schrijven. Ben er snel bij, want vol is vol! Laat je gegevens achter in bovenstaand formulier, dan krijg je een e-mail met de link om de presentatie te volgen.

Verwachting

Je traint niet alleen, je traint altijd met jouw mede 6PCK™-ers. Iedereen traint volgens een strikt programma dat afgestemd wordt op jouw kunnen. Voeding is de doorslaggevende factor binnen dit programma. Aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten stellen we een programma op welke jouw lifestyle transformeert naar een levensstijl die maximaal 13 weken vol te houden is. Na deze 13 weken hebben we een aftercare om de balans te herstellen tussen werken aan een harde doelstelling en jouw normale leven.

6PCKTM Voeding

Trainen is niet het enige als het aankomt op het creëren van een strak lichaam, jouw voeding is meestal het ondergeschoven kindje. In dit programma houden we rekening met jouw levensstijl maar hebben we slechts één doel voor ogen, en dat is maximaal vet verliezen. Tijdens de eerste kickoff sessie maken we online in groepsverband jouw voedingsprogramma. We stellen de balans op tussen de juiste hoeveelheden koolhydraten, eiwitten en vetten. Je krijgt direct toepasbare tips om continu in de calorierestrictie te blijven met als doel geen trek. De caloriebalans is leidend gedurende het traject. Makkelijk zal het niet worden, maar we kunnen er wel alles aan doen om het zo haalbaar mogelijk te maken.

6PCKTM Online training

We stellen een 13 weeks programma op met een periodisering waarin we jouw vooruitgang kunnen tracken en bijstellen waar nodig. We gaan uit van het 6PCK™ protocol, echter kunnen we het schema nog persoonlijker maken zodra we zien dat bepaalde beweegpatronen niet haalbaar zijn aan de hand van jouw lichaamsbouw. We passen dit aan op de momenten waarin jij niet het optimale uit jouw oefening kan halen.

Je leert niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen. Hierdoor heb jij kennis voor het leven die je later kan toepassen. We doen dit in de vorm van online kennisworkshops die alleen beschikbaar zijn voor deelnemers van het 6PCK™ programma.

Succesverhalen

Enkele oud-deelnemers geven hun ervaring over het programma. Ieder op z’n eigen manier, met zijn of haar doelen en zijn of haar verhaal.

Een aantal van onze coaches

Sanne

Optimum coach

Stel samen met Sanne een persoonlijk plan op en je staat er nooit alleen voor.

Lars

Optimum coach

Ga jij samen met Lars de uitdaging aan?

Annick

Optimum coach

Na zelf met een personal trainer getraind te hebben, wist Annick dat ze zelf mensen wilde trainen.

Ik wil graag de Online informatieavond over 6PCK™ volgen op 11 mei om 19.30 uur.