Weet je genoeg en wil je inschrijven?

Nieuwe Locatie

Personal
Training

Wil jij op een leuke en verantwoorde manier aan de slag met jouw doel? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Neem nu contact op voor een gratis intake

Het personal training programma

Bij Optimum Change, gevestigd in Rosmalen (gemeente Den Bosch) geloven we in personal training op maat. We ontwikkelen samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen. We bieden waar jouw lichaam naar vraagt. Voordat je van start gaat met jouw traject bespreken we jouw wensen en gewenste resultaten, vervolgens bekijken we hoe je beweegt. Dit doen we middels een beweegscan en een fysiocheck. Ook voeding speelt een belangrijke rol tijdens jouw traject. In een op maat gemaakte programma houdt je personal trainer rekening met jouw doelen en je waardevolle tijd.

Body

Voordat je van start gaat met jouw personal training traject, bekijken we eerst hoe je beweegt. Dit doen we middels een beweegscan en een fysiocheck. Hiermee stellen we je huidige niveau vast en laten we je stap voor stap op een veilige manier beter bewegen. Hieruit bepalen we waar we als eerste aandacht aan moeten besteden in het trainingsschema. Zo zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegen.

Food

Binnen ons traject werk je samen met je personal trainer aan een voedingsplan op maat. Geen kant-en-klare eetschema’s, maar een op maat gemaakt plan wat gaat helpen met het bereiken van jouw doelstellingen. We beginnen met bewustwording van het huidige voedingspatroon en geven hierbij een bijpassend advies, daarnaast leren we je alle voedingsprincipes en geven we je handvatten om resultaat te boeken. Dit zorgt niet alleen voor jouw gewenste resultaat op korte termijn, maar helpt je dit ook vol te houden op lange termijn.

mind

Onze coaches zijn opgeleid om jouw resultaat te laten behalen middels de hoogste standaarden van personal training. Naast begeleiding op het gebied van training en voeding richten we ons ook op leefstijlcoaching. We bekijken het gehele plaatje, zo leren we je bijvoorbeeld stress, slaap en andere leefstijlfactoren die je lichaam beïnvloeden, beter te begrijpen en aan te passen. Wanneer jij Body, Food & Mind onder controle hebt, haal je het beste resultaat uit jezelf.

Succesverhalen

Ben je op zoek naar een sportschool waar je op een leuke, effectieve én verantwoorde manier aan de slag kunt met jouw doel? Onze belofte aan jou is simpel: als resultaatgerichte personal trainer regio Den Bosch ontwikkelen wij samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Wij laten je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen.

Een aantal van onze coaches

Elise

Optimum coach

Elise gaat graag samen met jou kijken naar je doelen en je deze kan bereiken.

Mike

Optimum coach

Mike is altijd op zoek naar een uitdaging en gaat graag een fitness challenge met je aan om samen jouw persoonlijke doelen te

Anique

Optimum coach

Anique vindt het heel bijzonder om samen te werken met mensen die bepaalde doelen willen bereiken.

Dennis

Optimum coach

Dennis is een echte sportfanaat die leuk vindt om overal een wedstrijdje van te maken.

Vass

Optimum coach

Vass helpt je graag om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Max

Optimum coach

Het geeft Max een kick om écht verschil te maken!

Joeri

Optimum coach

Joeri brengt graag zijn passie voor een gezonde leefstijl over op jou.

Danny

Optimum coach

Danny is expert op het gebied van krachttraining en helpt jou hier graag mee.

Chantal

Optimum coach

Het geeft Max een kick om écht verschil te maken!

Sanne

Optimum coach

Stel samen met Sanne een persoonlijk plan op en je staat er nooit alleen voor.

Lars

Optimum coach

Ga jij samen met Lars de uitdaging aan?

Annick

Optimum coach

Na zelf met een personal trainer getraind te hebben, wist Annick dat ze zelf mensen wilde trainen.

Wilbert

Eigenaar, Optimum Coach

Tijdens personal training kan Wilbert jou écht helpen om je persoonlijke fysieke en sportieve doelstellingen te realiseren.

Jeff

Optimum coach

Jeff is al sinds zijn zestiende actief in de fitnesswereld.

Laat ons super gemotiveerde team jou
helpen je gewenste doel te behalen!

Sinds 2012 hebben we al meer dan 1000 mensen geholpen. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot beste personal trainer van de gemeente Den Bosch én zijn wij aangesloten bij landelijk netwerk LIJFSTIJL en de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Neem nu contact op voor een gratis intake