February 6, 2020

Bootcamp is een intensieve kracht- en cardiotraining die zijn oorsprong vindt bij het leger. Say what?! Denk je ook aan doodgaan zoals bij Kamp Waes? 6 reeksen van 100 push-ups, 100 sit-ups, gevolgd door 15 km lopen door de modder met hindernissen. En een drill-sergean...

January 27, 2020

Het ketogeen dieet (of kortweg keto-dieet) is een koolhydraatarm en vetrijk dieet dat veel voordelen biedt voor de gezondheid.

Meer dan 20 studies tonen zelfs aan dat dit soort dieet je kan helpen om gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren.

Ketogene diëten ku...

December 31, 2019

Stoppen met roken, gezonder leven, vaker langsgaan bij familie, meer sparen en minder stressen. Klinken deze vijf goede voornemens jou bekend in de oren? Vast wel! Tevens zijn dit ook de meest gebroken goede voornemens. Je bent dus niet alleen. 

Gewoonte, gemak en genot...

December 24, 2019

Elke vorm van beweging is goed voor je, maar trainen in groepsverband kan je een extra duwtje in de rug geven.

Hou je ervan om zelf naar de sportschool te gaan? Of volg je liever een drukke groepsles in de fitness waar iedereen synchroon ademt en beweegt?

Het maakt niet...

December 17, 2019

Verkouden? Griepachtig? Verzacht de symptomen met deze kruidige gemberthee. Je keel zal een flinke oppepper voelen en je dankbaar zijn. Gehydrateerd blijven is belangrijk tijdens het griepseizoen!  
 
Koning winter staat voor de deur. Koude dagen, donkere avonden doen...

December 13, 2019

1 januari is het zover, dan wensen we mekaar massaal een goede gezondheid toe. Wil je dit jaar daad bij woord voegen, dan kan je één van onderstaande originele cadeaus overwegen.

High On Life Hoodie (69€)
Warme sweater die zowel dienst doet om te sporten, als casual spo...

October 30, 2019

In de reeks 'learning from leaders' deze week Roberto Martinez ontmoet die sprak over succesvol leiderschap en coaching:

  • Wat maakt een succesvolle coach? Anderen inspireren om beter te worden zodat jouw job vandaag morgen overbodig wordt. 

  • Het komt er niet op n...

October 2, 2019

Tijd om komaf te maken met suiker?Het is geen geheim dat suiker schadelijk is voor je lichaam als je er teveel van eet. Dit is in talrijke studies naar boven g

September 17, 2019

1. Voorbereiding matters 

“Hope is not a strategy”, zei een wijs man me ooit. Het blijft één van mijn credo’s dewelke ik leef. Voorbereiden? Enkele bootcamps, een functionele training vooral op de bovenbenen en kuiten gericht, alsook een mountainbike tourtocht. Daarmee...

June 14, 2019

Achter de schermen zijn het de darmen die ervoor zorgen dat ons lichaam in goede staat is. Terwijl onze darmen het voedsel dat we eten afbreekt, absorbeert het

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by HIGH ON LIFE